Siguranta si confort in caminul tau


Produsele noastre pot oferi siguranta casei si familiei tale!

Daca ne stim in siguranta, zilele petrecute in casa cu cei dragi pot fi mai frumoase fara griji cand totul este sub control. Putem spraveghea imprejurimile casei sau putem sti cine suna la usa fara sa mai riscam a intra in contact cu persoane  care nu stim daca au intentii bune. Ori,  putem comunica cu persoanele dragi care locuiesc la o alta locatie, asta  prin intermediul unei camera video. Noi putem face aceste lucruri posibile.ceste lucruri posibile.

Sistemele de alarma care trimit notificari direct pe telefon, iti ofera o siguranta non-stop in ceea ce privesc familia si proprietatile Pentru o siguranta mai sporita putem completam cu un kit de supraveghere video, controlata prin aplicatiile oferite de furnizori pentru o mobilitate mai buna.

Batranii sunt cei mai vulnerabili in aceste momente si se vehiculeaza ca sunt unii care profita de pe uram acestei pandemii si vor incerca sa-i ademeneasca pe cei mai creduli in capcana lor pentru a-i insela.

Daca suna cineva la usa, cel mai bine sa verificam cine este si cu ce scop aceasta vizita, dar cel mai bine sa nu dam drumul la usa daca nu-i cunoastem. Interfoanele cu camera sunt ce-a mai buna solutie in momentele acestea. Stii cine se afla la usa ta sau la usa parintilor tai care se afla in alta locatie si ii poti proteja de acesti oameni rau intentionati cu ajutorul sonerii sau interfoane cu camera video.