Despre noi

ONLINESHOP SRL, inființată în anul 2004, este un producător important pe o piață cu un înalt nivel de competitivitate. Compania oferă o gamă variată de produse și servicii, dezvoltă și implementează soluții personalizate și le asigură clienților asistență de specialitate. Firma noastră dispune de un portofoliu vast de servicii din domeniile comunicare radio CB, supraveghere și electronice auto care includ: consultanță, montaj, instalare și intreținere, servicii de garanție și post-garanție.

În ritmul creșterii exigențelor consumatorului modern, gama noastră de produse este permanent diversificată cu produse de calitate, multi-funcționale, durabile, eficiente și eco-compatibile, accesibile în materie de costuri. Oferta produselor noastre aflate sub brandurile PNI, SilverCloud Siro și TTi, include stații radio CB și PMR, sisteme de supraveghere și alarmare, precum și electronice auto. Compania noastră, deși de dimensiuni medii, este în măsură să se adapteze rapid la mediul de afaceri și la cerințele pieței, putând furniza soluții complete atât pentru clienții privați, cât și pentru marii distribuitori din România, Bulgaria și Ungaria.

ONLINESHOP SRL, astăzi cu un portofoliu de peste 1000 de produse, intră în anul 2004 pe piața de distribuție cu stații radio CB, fiind chiar unul dintre principalii promotori ai fenomenului CB în România. În paralel cu procesul de dezvoltare și amplificare a gamei de produse, a avut loc și branding-ul companiei, în 2009 fiind adoptată marca PNI și implementată la nivelul produselor din gama stații și antene radio CB. Șase ani mai târziu, ia naștere un nou nume, SilverCloud, extinzând astfel linia noastră de produse. În ultimii ani, compania noastră a investit în importul de produse, de la stații radio CB și PMR, la sisteme de securitate, electronice auto și corpuri de iluminat cu tehnologie led de ultimă generație.

ONLINESHOP SRL își concentrează activitatea în trei direcții: import, comerț, servicii. Departamentul nostru de service, asigură prin inginerii săi tineri, dinamici și flexibili servicii de instalare, montare, diagnosticare, reparare și întreținere a tuturor produselor comercializate de noi. Executăm diagnosticare în mai puţin de 48 de ore şi reparaţie rapidă pentru orice model de staţie radio CB. Orice produs reparat de service-ul nostru are 90 de zile garanţie la reparaţie. Clienţii noştri pot primi informaţii despre progresul cererii service.

Astfel, am dezvoltat un sistem complex ce trimite către client notificări referitoare la starea produsului aflat în service (sosire, recepţie de către un inginer service, stare reparaţie, expediere). Ne concentrăm atenția pe calitatea serviciilor oferite și pe satisfacerea nevoilor și cerințelor clienților noștri. În spatele calității serviciilor noastre se află o echipa întreagă, cu numeroase competențe și specializări, de la ingineri, la economiști și programatori.

Contact și informații generale

S.C. ONLINESHOP S.R.L

Sediu social: Strada Olteniei, nr. 26A, 610206, Piatra Neamț, Neamț
Punct de lucru: Strada Olteniei nr. 26A, 610206, Piatra Neamț, Neamț

Program de lucru: L – V: 8:00 – 17:00

Mobil: 0724.517.984
Fix: 0333.401.142
Fax: 0333.401.141
Email: [email protected]
Website: www.mo.ro / www.pni.ro / www.silvercloud.ro

IBAN: RO62RNCB0196122230010001
CIF.: RO16306031
Nr. Reg. Com.: J27/513/2004